Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Εύβοια: Συλλήψεις για δωρεάν σουβλάκια σε εκδήλωση του δήμου σε πλατεία

Επεισοδιακή ήταν μία καρναβαλική εκδήλωση το Σάββατο στην πλατεία του Αγία Νικολάου στη Χαλκίδα. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο ο δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ. 

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά το Σάββατο το βράδυ στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Επικρατούσε το αδιαχώρητο, η τσίκνα από τα σουβλάκια ήταν μεγάλη και ξαφνικά λίγο μετά τις 21:00 εμφανίστηκαν αστυνομικοί στον χώρο της εκδήλωσης, σύμφωνα με το eviaonline.gr.

Όλοι νόμιζαν ότι ήταν μέρος της εκδήλωσης και ότι οι αστυνομικοί ήταν μασκαράδες, όμως όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν κανονικοί αστυνομικοί που συνέλαβαν την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη και τον Διευθυντή, Φώτη Γκούνη για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά τις καταγγελίες καταστηματαρχών, ότι δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν καταγγελίες για πλημμελή συντήρηση των προϊόντων που μοιράζονταν δωρεάν στον κόσμο που έσπευδε να προμηθευτεί σουβλάκια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Πάρο – Ξέσπασε κοντά σε σπίτια, μήνυμα από το 112

Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας. Όπως έγινε γνωσ...

Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με τρία αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό στην Θεσσαλονίκη. Στο τροχαίο έχουν εμπλακεί πέντε οχήματα, ενώ ένα άτομο έχει τραυματιστεί. Το ατύχημα έγινε, σύμφωνα...

Φόρτωση άρθρων...