Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Εύβοια: Βιάστηκε μέσα στο σπίτι της 64χρονη - Συνελήφθη ο 40χρονος δράστης

Ελλάδα

Άφωνοι και οι αστυνομικοί έμειναν, μετά την καταγγελία από τη γυναίκα, ότι αργά χθες το βράδυ ένας 40χρονος, την βίασε δύο φορές μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online το σοκαριστικό γεγονός, συνέβη σε χωριό του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού. Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του ο αλβανικής καταγωγής δράστης, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα μετά το τηλεφώνημα του θύματος, βρήκαν την γυναίκα σε άσχημη κατάσταση και την οδήγησαν στο Κέντρο Υγείας.

Λίγες ώρες αργότερα ο βιαστής, εντοπίστηκε από την αστυνομία, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας στην Χαλκίδα. Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία του βιασμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...