Δευτέρα
29 Δεκεμβρίου 2025

Εύβοια: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας - Εξετάζουν αν ανήκει στην αγνοούμενη από το Μαντούδι

Ελλάδα

Το άψυχο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 2:50 το μεσημέρι σε κοίτη ρέματος, στην Κήρυνθο Ευβοίας.

Συγκεκριμένα ένας πολίτης που μάζευε ξύλα, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο που, όπως αποδείχθηκε, ήταν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας.

Αμέσως ειδοποίησε την Aστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική. Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενώ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, να είναι η άτυχη 58χρονη που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου μαζί με τον σύζυγό της, αναφέρει το LamiaReport.

Δυστυχώς, ο 67χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς, λίγες ημέρες μετά την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα.

Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρουδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπε ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρουδιά ανθρώπου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θα χιονίσει στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά; Τι απαντούν τα διεθνή προγνωστικά μοντέλα

Σε τυπικά χειμωνιάτικα επίπεδα, χωρίς ακρότητες στα φαινόμενα, θα κυμανθεί ο καιρός την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν πλέον σαφή σύγκλιση. ...

Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο» έγραψε σε σημείωμα πριν πέσει στο κενό ο 74χρονος που μαχαίρωσε την γυναίκα του

Ιδιόχειρο σημείωμα προς συγγενικό του πρόσωπο άφησε ο 74χρονος που νωρίς το μεσημέρι μαχαίρωσε την 67χρονη σύζυγό του στου Γκύζη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φόρτωση άρθρων...