Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Φ. Φόρτωμας: Μέτρα στήριξης για την ακρίβεια στους κοινωνικά αδύναμους (ηχητικό)

Ελλάδα

«Θα ληφθούν επιπλέον μέτρα στήριξης για τις κοινωνικά αδύναμες τάξεις αναλόγως με την πορεία της ενεργειακής κρίσης» τόνισε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την Αλεξάνδρα Ντούσκα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεταφορικό ισοδύναμο και τόνισε ότι «το υπουργείο Ναυτιλίας έχει κάνει πολλά και σημαντικά πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια για το θέμα και θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλους κλάδους και τομείς».

Όσον αφορά στην πανδημία ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, ανέφερε ότι «το μόνο φάρμακο κατά του κορωνοϊού είναι ο εμβολιασμός και η πιστή εφαρμογή των μέτρων. Η επιδημιολογική κατάσταση εμφανίζει μία ύφεση, η οποία συνδέεται με τη σταδιακή αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης και αυτό είναι απόρροια των μέτρων της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου για υποκίνηση βίας με αφορμή το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικό το πρωτάθλημα της Su...

Φόρτωση άρθρων...