Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού – Βίντεο-ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από νέα τουρκική πρόκληση στο Φαρμακονήσι. Πριν από λίγες ημέρες, Τούρκοι λιμενικοί επιχείρησαν και πάλι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, καθώς ακταιωρός επιχειρεί να εμβολίσει το σκάφος του λιμενικού, με τους Έλληνες αξιωματικούς να πυροβολούν για να τους απωθήσουν.

Νέες επιθέσεις από την Τουρκία δέχεται η Ελλάδα στο Αιγαίο, καθώς βίντεο που τραβήχτηκε από το πλήρωμα του ελληνικού Λιμενικού στο Φαρμακονήσι την 5η Ιανουαρίου, δείχνει την επίθεση των Τούρκων σε ελληνικό σκάφος.

Στο βάθος του βίντεο διακρίνεται η τουρκική ακταιωρός να πλησιάζει το πλωτό και να φτάνει σε μικρή απόσταση από το ελληνικό σκάφος.

Σκοπός του ήταν να το χτυπήσει από πίσω, προκειμένου να το να ακινητοποιήσει.

Οι Έλληνες λιμενικοί όμως, είναι έτοιμοι και αντεπιτίθενται. Η εντολή που δίνεται από τον επικεφαλής του ελληνικού πληρώματος ήταν να χτυπήσουν σε ασφαλή σημείο ή στον αέρα ώστε να μην υπάρξει ατύχημα.

Η ταχύτητα του ελληνικού σκάφους ξεπερνά τους 30 κόμβους. Η απόσταση που έφτασαν ήταν στα ένα μέτρο με σκοπό να το εμβολίσει.
 

Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού
Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού

 

Φαρμακονήσι: Τουρκική ακταιωρός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...