Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Φάρσαλα: Αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Φάρσαλα, καθώς ένα αγοράκι 3,5 χρόνων περίπου παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του στις 9 το πρωί  από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το παιδί έμενε με τη μητέρα του στα Φάρσαλα, οι οποίοι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ όταν το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

«Φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, σήμερα το πρωί η μητέρα πήγε να κοιτάξει το αγοράκι το οποίο ήταν ΑμεΑ και αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, και διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας λείπει καιρό από το σπίτι, ενώ και οι δύο γονείς έχουν καταγωγή από την Αλβανία.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...