Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Φοιτητές και εξωσχολικοί κρατούσαν όμηρο επί 4 ώρες τον κοσμήτορα του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Πολυτεχνείο της Κρήτης, καθώς ομάδα ατόμων εντός και εκτός του Ιδρύματος κρατούσε όμηρο στο γραφείο του τον κοσμήτορα της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον του, σύμφωνα με ανακοίνωση της κοσμητείας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι την περασμένη Πέμπτη (14/10) μια ομάδα των περίπου 30 ατόμων δεν άφηνε τον κοσμήτορα να βγει από το γραφείο του από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, δεν τον άφηναν να χρησιμοποιήσει το κινητό του, ενώ δεχόταν ύβρεις. Μάλιστα, δύο μεγαλόσωμα άτομα βρίσκονταν στην είσοδο του γραφείου και ρύθμιζαν ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν η πρόθεση του κοσμήτορα να καταγγείλει φοιτητή επειδή είχε κολλήσει αφίσα όχι στον πίνακα ανακοινώσεων της σχολής αλλά σε τοίχο της σχολής, κάτι που είναι παράνομο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Φόρτωση άρθρων...