Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κυψέλη: Προφυλακίστηκε ο δράστης μετά την απολογία του

Ελλάδα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο Μπαγκλαντεσιανός που έσφαξε στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη τη γυναίκα του φίλου του, με την οποία -όπως ισχυρίστηκε- διατηρούσε σχέση και της είχε δανείσει 20.000 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχτηκε το έγκλημα και ως κίνητρο παρουσίασε τα 20.000 ευρώ που του χρωστούσε το θύμα.

Μέσα στην ημέρα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης, δούλευε μαζί με το θύμα σε βιοτεχνία. Η 36χρονη του ζητούσε συχνά δανεικά καθώς ο άνδρας της ήταν άνεργος και στην πορεία διατηρούσαν και ερωτική σχέση. Το θύμα του τηλεφώνησε για να συναντηθούν και του είπε πως θέλει να χωρίσουν, ενώ φέρεται να αρνήθηκε και το χρέος των 20.000 ευρώ.

Ο Μπαγκλαντεσιανός τη σκότωσε με επτά μαχαιριές σε πρόσωπο και σώμα μέσα στη μέση του δρόμου. Πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων, ωστόσο κράτησε τη θήκη. Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 37χρονος φέρεται να αγόρασε το μαχαίρι λίγες ημέρες πριν, γεγονός που δείχνει ότι το έγκλημα δεν έγινε εν θερμώ. Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του και πως η 36χρονη τον κορόιδευε. «Μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει με τον άντρα της για να είμαστε μαζί. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε της ζήτησα τα λεφτά μου. Αρνήθηκε να μου δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...