Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Φωτιά και εκρήξεις σε πολυκατοικία στην Ξάνθη (Βίντεο)

Ελλάδα

Στο σημείο της φωτιάς κλήθηκε και έσπευσε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη για την κατάσβεση της. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής η επέμβαση της Πυροσβεστικής Ξάνθης ήταν αστραπιαία, σε λιγότερο από 2’ λεπτά, κάτι που απέτρεψε τα χειρότερα, αναφέρει το xanthinea.gr.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και από πλευράς της Αστυνομίας, καθώς οι ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους περιοίκους. Η Αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία στο σημείο.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως υπήρξε κάποια έκρηξη η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά (πιθανόν σε ηλιακό θερμοσίφωνα) ωστόσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα αίτια της φωτιάς προς το παρόν και αναμένεται επίσημη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Φόρτωση άρθρων...