Τραγωδία εκτυλίχτηκε στα Πατήσια όπου ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Σκιάθου. Μία ηλικιωμένη ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο σύζυγός της διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο «Ελπίς».
Η ηλικιωμένη, περίπου 75 χρονών, έχασε τη ζωή της. Ο ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών, σύζυγός της νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο «Η Ελπίς».
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά. Το κτίριο έχει εκκενωθεί.
Λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σκιάθου από το ύψος της οδού Νάξου έως την οδό Πίνδου.
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Γύθειο
Εντολή εισαγγελέα να απομακρυνθούν τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις