Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Φωτιά σε πολυκατοικία στου Ζωγράφου - Ένας ένοικος στο νοσοκομείο

Ελλάδα

Δύο πυρκαγιές στην Αττική, η μία στου Ζωγράφου και η άλλη στο Χαλάνδρι προκάλεσαν σήμερα κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στου Ζωγράφου ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι σε δώμα στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αγίου Γερασίμου και Περιάνδρου. Αρχικά ακούστηκαν δύο εκρήξεις και αμέσως μετά εκδηλώθηκαν φλόγες στο δώμα όπου κατοικούσε άνθρωπος σε αυτό.

fire526

Μέσα σε 15 λεπτά είχε έρθει η πυροσβεστική και έβγαζε τους ανθρώπους από τα σπιτια. Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ εκκενώθηκε και το κτίριο.

fotia_doma__2_

Ενας από τους ενοίκους της πολυκατοικίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Η φωτιά πλέον έχει σβήσει.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά στο Χαλάνδρι ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο και στην περιοχή παραμένει ένα όχημα, αν και η φωτιά έχει σβήσει.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κάλυμνος: Εξάρθρωση σπείρας ναρκωτικών από την ΕΛΑΣ - Διακινούσαν κοκαΐνη μέσα σε κάψουλες

Στην εξάρθρωση μιας σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο προχώρησαν οι Αρχές. Τα μέλη της σπείρας διακινούσαν κοκαΐνη, η οποία ήταν συσκευασμένη σε κάψουλες, που ερχόταν μ...

Ιερώνυμος: Τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη

Το μήνυμα ότι «τα προβλήματα δεν λύνονται με την ισχύ και την εξουσία αλλά με την ελευθερία και την αγάπη» στέλνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις ευχές του για το φετίνο Πάσχα λίγε...

Φόρτωση άρθρων...