Κυριακή
01 Νοεμβρίου 2026

Φωτιά σε σπίτι στη Δραπετσώνα: Απομακρύνθηκαν γείτονες με αναπνευστικά προβλήματα

Ελλάδα

Τυλίχθηκε στις φλόγες σπίτι στην Δραπετσώνα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (07.08.2025). Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με το που ενημερώθηκαν για τη φωτιά στο σπίτι, έσπευσαν στο σημείο για να αντιμετωπίσουν τον πύρινο εφιάλτη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί στον 1ο όροφο μονοκατοικίας όπου βρίσκεται στην οδό Σπάρτης στη Δραπετσώνα. Στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 9 πυροσβέστες που έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες αν και από τα παράθυρα και τις πόρτες δεν σταματούν να βγαίνουν μαύροι καπνοί.

Λόγω της φωτιάς, 2 πολίτες απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους το οποίο είναι δίπλα στην φλεγόμενη μονοκατοικία, με τη συνδρομή των πυροσβεστών και των αστυνομικών.

Οι κάτοικοι λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες καθώς οι καπνοί τους προκάλεσαν αναπνευστικά προβλήματα.

Την πυροσβεστική φαίνεται πως ενημέρωσε η κάτοικος του σπιτιού, αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Με απόλυτη ψυχραιμία κατέβηκε από το σπίτι της, έχοντας δίπλα της το σκυλάκι της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι 3 διασωθέντες – «Άλλαξα θέση τελευταία στιγμή και γλίτωσα»

Εμφανώς επηρεασμένοι, αλλά χαρούμενοι που επέστρεψαν στην πατρίδα είναι οι τρεις Έλληνες που διασώθηκαν από τη σιδηροδρομική τραγωδία στο Τολέδο, όπου έχασαν τη ζωή τους 69 άνθρωπο...

Πλάκα: «Αν περνούσα 3-4 δευτερόλεπτα αργότερα…» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού που έσωσε 12 μαθητές από τη φονική έκρηξη

Οι δραματικές στιγμές αποτυπώνονται και σε βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη, στο οποίο φαίνεται το σχολικό βαν να περνά από το σημείο λίγα δευτερόλεπτα πριν από την καταστροφή

Φόρτωση άρθρων...