Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Φωτιά στη Ρόδο: Τουλάχιστον 500 άτομα στην παραλία στο Γεννάδι – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ελλάδα

Εφιαλτική είναι η κατάσταση με τη φωτιά στη Ρόδο με τη νύχτα να αναμένεται δραματική καθώς συνεχώς εκκενώνονται οικισμοί καθώς εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση του Γενναδίου.

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι του Γενναδίου έλαβαν μήνυμα να εκκενώσουν προς το Πλημμύρι.

Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτητών και χειριστών σκαφών έχουν λάβει εντολή από το Λιμενικό για να απεγκλωβίσουν πολίτες από παραλίες στο Κιοτάρι και στο Γεννάδι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ένας χειριστής σκάφους, τουλάχιστον 500 πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στην παραλία Γενναδίου, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νίκος Αλεξίου, δήλωσε πως έχει δοθεί εντολή στα σκάφη να μεταβούν στην περιοχή ώστε να υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα και εφόσον χρειαστεί απεγκλωβισμός δια θαλάσσης να παρέμβουν άμεσα.

«Τα πρώτα σκάφη έχουν φτάσει αν απαιτηθεί να γίνει απεγκλωβισμός δια θαλάσσης θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγάκι εν κινήσει στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών (Bίντεο και φωτογραφίες)

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε όχημα εν κινήσει στο 97ο χλμ της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών στο ρεύμα προς Πάτρα. Πρόκειται για επαγγελματικό ημιφορτηγό, το οποίο ...

Φόρτωση άρθρων...