Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Εύβοια: Την εντόπισε παιδάκι και ειδοποίησε τον πατέρα του

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 10/9 σε ξερά χόρτα κοντά στο χωριό Οξύλιθος στο κάτω μέρος του χωριού και συγκεκριμένα κοντά στην εκκλησιά του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline από την επικοινωνία μας με την Πρόεδρο της κοινότητας Οξύλιθου Κλαίρη Κατσαρή, την φωτιά εντόπισε ένα παιδάκι από το σπίτι του, όπου ειδοποίησε τον πατέρα του και εκείνος με την σειρά του την Πυροσβεστική.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής από την πυρασφάλεια που βρίσκεται κοντά στη Μονή Μάντζαρη, ενώ και όχημα της Πυροσβεστική έφτασε από την Κύμη και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά χωρίς να πάρει έκταση.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...