Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Φωτιά στην Φθιώτιδα: Σε κρίσιμη κατάσταση εγκαυματίας που πήγε να σώσει τα μελίσσια του

Δύσκολη ήταν η νύχτα στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας λόγω των αναζωπυρώσεων στη φωτιά της Κάτω Τιθορέας αλλά και στην Αμφίκλεια όπου μια νέα πυρκαγιά απείλησε δασική έκταση.

Με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίστηκε το έργο των πυροσβεστών με τη συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και μηχανημάτων έργου, περιορίζοντας και τη δεύτερη εστία που έκαιγε.

Όπως ανέφερε στο LamiaReport η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς εξαιτίας των ανέμων που ενισχύθηκαν τις μεσημβρινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της φωτιάς τραυματίστηκε σοβαρά 67χρονος μελισσοκόμος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος στην προσπάθειά του να σώσει τα μελίσσια του, πήρε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά εγκαύματα και να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 67χρονος διασωληνώθηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες - Μέχρι και 35 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα μας σημαντικά ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 30 και 35 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η αλλαγ...

Φόρτωση άρθρων...