Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πυρκαγιά στην Ηλεία: Η στιγμή που οι φλόγες κυκλώνουν όχημα της Πυροσβεστικής

Ελλάδα

Όχημα της Πυροσβεστικής παραλίγο να καεί την ώρα που επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που μαίνεται στην Σπιάτζα, στην περιοχή της Σαρακίνας, στην Ηλεία.  

Πυροσβέστες, πολίτες και αστυνομικοί έζησαν δραματικές στιγμές όταν το πυροσβεστικό όχημα που ήταν δίπλα τους, εγκλωβίστηκε σε έναν δρόμο και οι φλόγες άρχισαν να το «αγκαλιάζουν».

Το όχημα χάθηκε μέσα στις φλόγες και τους καπνούς, την ώρα που ακόμα και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηλείας Πύραρχος Γιώργος Κωνσταντακόπουλος προσπαθούσε με μία μάνικα να περιορίσει την φωτιά.

Ο οδηγός του πυροσβεστικού οχήματος έκανε μανούβρες σε μία προσπάθεια να γλιτώσει από την καταστροφή.

Καταγράφεται η στιγμή που οι φλόγες κυκλώνουν το όχημα, μέχρι ένα ελικόπτερο Erickson έκανε μια σωτήρια ρίψη νερού πάνω στο όχημα, σε βίντεο που δημοσιεύει το ilialive.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Προκήρυξη για επίθεση σε τράπεζα φέρεται να βρέθηκε στο κινητό του 38χρονου που συνελήφθη στην Πάτρα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του 38χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στην Πάτρα, και κατηγορείται για συμ...

Φόρτωση άρθρων...