Εμπρησμό καταγγέλλει ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, για τη φωτιά που ξέσπασε στην Κερατέα.
Η φωτιά ξεκίνησε με εμπρησμό κατήγγειλε ο δήμαρχος, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Λουκάς επικαλέστηκε υπάλληλο του δήμου, που είδε ύποπτο άσπρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια να σταματά σε κάδο απορριμμάτων.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Λαυρεωτικής, το ύποπτο όχημα διέφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν μπόρεσαν να δουν τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Ο δήμαρχος έκλεισε εσπευσμένα λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή βγάζουμε κόσμο από σπίτια», ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης στο Μαρκάτι, τον Άγιο Κωνσταντίνο και τη Συντερίνα.
Με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις