Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: Καίγεται το σπίτι της Κατερίνας Στεφανίδη στην Παλλήνη (Videos)

Ελλάδα

Δύσκολες για την Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς το σπίτι της στην Παλλήνη έχει παραδοθεί στις φλόγες από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

Με μία ανατριχιαστική ανάρτηση, η μητέρα της ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, έκανε γνωστό ότι η οικία τους καίγεται και τόνισε ότι παρακολουθεί από την τηλεόραση τις δραματικές εξελίξεις αφού έχουν απομακρυνθεί από το σημείο εδώ και ώρες.

Ακόμα, η κυρία Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη απηύθυνε έκκληση για νερό, το οποίο έχει τελειώσει.

«Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα μία νέα, η οποία έλεγε: «Βλέπω live στον Alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Φωτιά στην Πεντέλη: Καίγεται το σπίτι της Κατερίναw Στεφανίδη στην Παλλήνη

Τα ξημερώματα η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη μέσω Facebook έκανε γνωστό ότι η οικογένειά της εγκατέλειψε το σπίτι της και οδηγήθηκε σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει κάποια βίντεο από τη φωτιά, στα οποία φαίνεται η πύρινη λαίλαπα να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της. Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...