Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πυρκαγιά στην Πεντέλη: Νέες απαλλαγές στους πυρόπληκτους της Παλλήνης

Ελλάδα

Νέες απαλλαγές για τους πυρόπληκτους της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την Πεντέλη, ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική Αρχή της Παλλήνης. 

Αυτές αφορούν σε τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών και σε συνδρομές των πολιτιστικών και αθλητικών προγραμμάτων του δήμου.

Οι νέες απαλλαγές έρχονται να προστεθούν στα πρώτα μέτρα οικονομικής στήριξης των πυρόπληκτων οικογενειών που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Παλλήνης και αφορούσαν σε μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας, στα τέλη ύδρευσης και στον δημοτικό φόρο.

Οι σχετικές αποφάσεις πρόκειται να επικυρωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατά την πρώτη συνεδρίαση των Συμβουλίων του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Παλλήνης, καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος του δήμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Φόρτωση άρθρων...