Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Φωτιά στο Λουτράκι: Είδαν την κτηνοτροφική τους μονάδα να καίγεται και έβαλαν τα κλάματα

Ελλάδα

Ένα από τα κυριότερα πύρινα μέτωπα που έχει προκαλέσει συναγερμό στην Πυροσβεστική είναι αυτό που καίει στο Λουτράκι. Ο δημοσιογράφος του Open, Νίκος Γιαπρακάς, βρέθηκε στο Λουτράκι από όπου και μετέδιδε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο δημοσιογράφος βρέθηκε μπροστά από μια κτηνοτροφική μονάδα η οποία είχε πάρει φωτιά. Την στιγμή που ο δημοσιογράφος μετέδιδε το ρεπορτάζ του, έφθασαν στο σημείο οι ιδιοκτήτες οι οποίοι αντίκρισαν μπροστά τα μάτια τους την κτηνοτροφική τους μονάδα να γίνεται στάχτη και ξέσπασαν σε κλάματα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Ξέσπασαν σε κλάματα όταν αντίκρισαν την εικόνα της καταστροφής. Οι άνθρωποι έβγαζαν τα προς το ζην από αυτόν εδώ στον στάβλο. Δυστυχώς τώρα δεν έχει μείνει τίποτα. Απόγνωση, φλόγες, καπνός κι αποκαΐδια. Μόλις ήρθαν οι άνθρωποι, αντίκρισαν την εγκατάσταση να έχει παραδοθεί εντελώς στις φλόγες. Δυστυχώς είναι κόλαση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηράκλειο: Σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήμα Μαλεβιζίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσε...

Φόρτωση άρθρων...