Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia: Mεταφορά τραυματία στην Κέρκυρα (Photos)

Συναγερμός σήμανε στo Λιμενικό τα ξημερώματα όταν εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά στο πλοίο Euroferry Olympia, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Μπρίντεζι και το οποίο βρισκόταν στα βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας.

Ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα με σκάφος του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ιταλό επιβάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε με στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν πέντε σκάφη του Λιμενικού σώματος και ένα σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής και σπεύδουν η φρεγάτα Ύδρα και τρία ελικόπτερα.

Φωτιά στο πλοίο: Mεταφορά τραυματία στην Κέρκυρα
Φωτιά στο πλοίο: Mεταφορά τραυματία στην Κέρκυρα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...