Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

«Βασίλισσα» στο Ostrava Open η Σάκκαρη - Φουλ για τον τίτλο με σπουδαία εμφάνιση

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, πέταξε έξω το Νο.6 του κόσμου, Ιγκα Σβίατεκ.

Ελλάδα

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε το Σάββατο με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Ίγκα Σφιόντεκ και πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό του Ostrava Open. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (No 12) με τη νίκη της απέναντι στο Νο 1 του ταμπλό και Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε τεράστιο βήμα για το πλασάρισμά της στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. 

Η Μαρία κατάφερε να επικρατήσει με 6-4 στο πρώτο σετ, κάνοντας το ένα από τα δύο βήματα που απαιτούνται για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ostrava Open.

Το break με το... καλημέρα από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε τελικά τη διαφορά στο πρώτο σετ, καθώς η Σάκκαρη σερβίροντας πάρα πολύ καλά κατάφερε να φτάσει στο 1-0 απέναντι στην 19χρονη Πολωνή αντίπαλό της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Γιατί δεν μπορεί ο ιός της γρίπης των πτηνών να προκαλέσει, προς το παρόν, πανδημία

Οι πανδημίες είναι ένα φυσικό επαναλαμβανόμενο φαινόμενο που η ανθρωπότητα έχει ζήσει πάρα πολλές φορές, επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο, ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Επιδ...

Φόρτωση άρθρων...