Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Φρίκη για 23χρονη – Της έταξαν δουλειά και την εξέδιδαν (Video)

Ελλάδα

Εφιάλτη βίωνε επί τρεις μήνες μία 23χρονη που παρέμενε φυλακισμένη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από 33χρονο άντρα.

Η 23χρονη κοπέλα «έπεσε» θύμα κυκλώματος μαστροπείας για τρεις μήνες στα Εξάρχεια.

Ο δράστης κατάφερε να παρασύρει τη νεαρή γυναίκα λέγοντας ότι θα εργαστεί σε νυχτερινό μαγαζί και της εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης του.

Ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να της προσφέρει ένα διαμέρισμα να μένει η νεαρή κοπέλα μέχρι να ορθοποδήσει οικονομικά και να βρει δικό της σπίτι να νοικιάσει.

Έτσι η κοπέλα έμεινε κλειδωμένη μέσα στο διαμέρισμα στα Εξάρχεια και την εξέδιδε μέσω ενός ηλεκτρονικού γραφείου του οποίου έκλεινε τα ραντεβού. Η νεαρή εξαναγκαζόταν να έχει τέσσερα ραντεβού την ημέρα.

Όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο 33χρονος μαστροπός και το γραφείο, μάλιστα όταν αυτός απουσίαζε έβαζε άλλα άτομα ως φρουρούς της 23χρονης για να μην τον σκάσει.
Η 23χρονη τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα, ενημέρωσε την Αστυνομία και έτσι έγινε επέμβαση του τμήμα Εκβιαστών της Αστυνομίας και συνελήφθη ο μαστροπός. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 7 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...