Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Φρικτό τροχαίο στη λεωφόρο Σουνίου - Βίντεο σοκ από την στιγμή που το αυτοκίνητο παρασύρει δημοτικό υπάλληλο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού - Ο 52χρονος ακρωτηριάστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση με το όχημα ώρα 05:20 της παραμονής Χριστουγέννων...

Ελλάδα

Κόβει την ανάσα το βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου Παραμονής Χριστουγέννων στη Λεωφόρο Σουνίου στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού με θύμα έναν 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρός, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα και δύναμη πάνω σε σκουπιδιάρικο και κατά συνέπεια παρέσυρε έναν άτυχο υπάλληλο καθαριότητας τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία σύγκρουση στο οποίο φαίνεται η ταχύτητα με την οποία το ΙΧ αυτοκίνητο πέφτει πάνω στον 52χρονο την ώρα που αυτός μαζεύει ένα μεταλλικό κάδο σκουπιδιών για να τον φορτώσει πάνω στο απορριμματοφόρο. Στα πλάνα διακρίνεται ο υπάλληλος να κατεβαίνει από το απορριμματοφόρο, να πιάνει τον κάδο και να τον σέρνει προς το όχημα του Δήμου.

Ο 52χρονος κινείται στο οδόστρωμα την ώρα που ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο έρχεται από τα Καλύβια με κατεύθυνση προς την Κερατέα, πέφτει πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον παρασέρνει. Ο υπάλληλος πέφτει στο δρόμο βαριά τραυματισμένος ενώ η τρελή πορεία του αυτοκινήτου καταλήγει σε ένα πάρκινγκ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο ατύχημα: 

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 52χρονος, υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού ο οποίος τραυματίστηκε από το τροχαίο. Από χθες το πρωί, οι γιατροί έκαναν αγώνα προκειμένου να σώσουν το πόδι του αλλά ο άτυχος υπάλληλος ακρωτηριάστηκε ενώ φέρει σοβαρά τραύματα και στο άλλο του πόδι.

Τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τη ζωή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...