Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Φρούριο» η πρεσβεία του Ισραήλ έπειτα από αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις

Με τον πόλεμο να συνεχίζεται στο Ισραήλ, η Ελλάδα ανεβάζει το επίπεδο του συναγερμού και των μέτρων ασφαλείας.

Το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 1.500 άτομα, συλλογικότητες, εκπρόσωποι αντιεξουσιαστικών οργανώσεων αλλά και Παλαιστίνιοι που ζουν στην Αθήνα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πάρκο Ειρήνης στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη συνέχεια, έγινε πορεία που πέρασε από την Αμερικανική πρεσβεία για να καταλήξει στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Παλαιό Ψυχικό.

Αυτή η πορεία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συμπαράστασης στον λαό της Παλαιστίνης λόγω των τελευταίων γεγονότων του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Τα πράγματα κύλησαν ήρεμα, ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια για την αποφυγή επεισοδίων.

Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ

Η Ελλάδα, που έχει δείξει διαχρονικά φιλική στάση στους Παλαιστίνιους, η χώρα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα τρομοκρατικής φύσεως.

«Το «μάτι» της ΕΥΠ πήγε και στις δομές αλλά και στις πορείες, αλλά και σε αυτούς που θα «χρησιμοποιήσουν» την Ελλάδα, για να εισέλθουν στην Ευρώπη», σύμφωνα με τον συνδικαλιστή αστυνομικό Σταύρο Μπαλάσκα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...