Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Φθιώτιδα: Φωτιά στην Καρυά Καμένων Βούρλων

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά στο χωριό Καρυά Καμένων Βούρλων στη Φθιώτιδα. Μέχρι στιγμής δεν απειλείται ο οικισμός.

«Η φωτιά έχει αναπτυχθεί σε δύο μέτωπα, ο άνεμος αυτή τη στιγμή δεν είναι έντονος, τα μέτωπα της φωτιάς βρίσκονται μέσα σε αγροτολιβαδική έκταση», τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ηλίας Κυρμανίδης.

Σύμφωνα με τον Ηλία Κυρμανίδη «αν δεν προλάβουμε τη φωτιά το επόμενο διάστημα, πολύ κοντά βρίσκεται δάσος και αν φτάσει εκεί τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...