Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο (Video&Photos)

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε μικρό αγόρι.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του.

Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στον Άγιο Στέφανο Δομοκού στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα του σχολείου και πλάκωσε μικρό αγόρι. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του.
Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο
Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε 6χρονο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (18/5) από την Αντιτρομοκρατική ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα». με αφορμή ανάρτηση στο Facebook για απειλές μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με τις δια...

Φόρτωση άρθρων...