Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Φθιώτιδα: Τρόμος για ηλικιωμένα αδέλφια - Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους, τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Ελλάδα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δύο ηλικιωμένα αδέλφια στη Φθιώτιδα το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τους κλέψουν.

Πιο αναλυτικά, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπούκαραν στο σπίτι ενός 82χρονου και της 85χρονης αδελφής του στη Λευκάδα Φθιώτιδας και αφού τους έκοψαν το ρεύμα έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι ληστές, έδεσαν τους ηλικιωμένους, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάτι χαρτιά στο σαλόνι του σπιτιού, καίγοντας το χαλί, απειλώντας ότι θα κάψουν και εκείνους.

Ο 82χρονος υπέδειξε στους ληστές το σημείο όπου είχε κρυμμένα χρήματα, γύρω στις 4.700 ευρώ και οι δράστες αφού πήραν τα χρήματα έγιναν καπνός αφήνοντας τους ηλικιωμένους δεμένους.

Στις 7 το επόμενο πρωί ο 82χρονος κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά του και ειδοποίησε έναν γείτονα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...