Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Γαλάτσι: Χειροπέδες σε 68χρονο για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 68χρονου που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Η σύλληψη έγινε στο Γαλάτσι και προέκυψε έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της Δίωξης Ναρκωτικών σχετικά με τη δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθη να κατέχει, με σκοπό την διακίνησή, εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 6,6 γραμμάρια κοκαΐνη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 68χρονου στην Αθήνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 936,7 γραμμάρια κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ. Παράλληλα, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στην Βραυρώνα

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των γονέων του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Μετά τη δίωξη ο...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Αρμόδιος, Αρμόδης Μεθόδιος Αργύρης, Αργύριος, Αργυρή, Αργυρούλα, Ρούλα, Αργυρώ, Ασημίνα Ολυμπία, Ολυμπιάδα, Ολύμπω, Ολύμπη, Όλι...

Φόρτωση άρθρων...