Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ περιπολικό στην Άρτα – Καταδίωξη στα Τζουμέρκα

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε την Τρίτη (29/11) στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά περιπολικού στο χωριό Κυψέλη, στην Άρτα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 21.00 χθες το βράδυ, όταν αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό και βρίσκονταν κοντά στο χωριό της Κυψέλης εντόπισαν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται ύποπτα. Ο οδηγός του οχήματος, το οποίο δεν έφερε πινακίδες, δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών και αφού ξεκίνησε η καταδίωξη ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους.

Η εκτίμηση είναι ότι οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του, χωρίς αυτό μέχρι στιγμής να έχει γίνει εφικτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Φόρτωση άρθρων...