Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον άνδρα που πήδηξε στη θάλασσα

Ελλάδα

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τον εντοπισμό του άνδρα που φέρεται το μεσημέρι της Πέμπτης να βούτηξε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του άνδρα. Πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr.

Ο 42χρονος κατευθυνόταν προς το Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα της γέφυρας ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του. Έγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα.

Ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση και ο άνδρας έγνεψε καταφατικά. Λίγο μετά, όταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.

Ο άνδρας έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ώρες αγωνίας περνούν οι γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.

Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη, ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Με 30άρια επιστρέφουν οι εκδρομείς – Από Πέμπτη σκόνη, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Για λίγο θα μείνει καλός ο καιρός, καθώς σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα είναι αίθριος κάτι που βοηθάει και στην επιστροφή των εκδρομέων, ωστόσο από την Πέμπτη το σκηνικό...

Φόρτωση άρθρων...