Τετάρτη
06 Δεκεμβρίου 2023

Γεμάτες οι παραλίες στη Βόρεια Εύβοια από επισκέπτες – Καταλυτική η ενίσχυση του τουρισμού από το «North Evia Pass» (Photos)

Ελλάδα

Αρκετοί χρησιμοποίησαν το «Evia Pass», δηλώνοντας ότι λυπούνται που γνώρισαν τις ομορφιές της περιοχής λόγω της καταστροφής, ενώ επεσήμαναν ότι θα επισκεφθούν εκ νέου τη Βόρεια Εύβοια και θα την προτείνουν για διακοπές και στους φίλους τους.

news

Της Μαρίας Καραπά 

Την τοπική κουζίνα με τα παραδοσιακά εδέσματα τίμησε δεόντως η παρέα του κ. Κώστα από την Θεσσαλονίκη που έφτασε στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας πριν τρεις μέρες με το voucher του «Evia Pass». 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα προϊόντα των τοπικών συνεταιρισμών που παράγουν μεταξύ άλλων μέλι, σύκα και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Γεμάτες οι παραλίες στη Βόρεια Εύβοια από επισκέπτες

 

H κ. Νίκη από την Αθήνα μας τόνισε: «Είναι υπέροχα! Είμαστε εδώ μια εβδομάδα και θα παραμείνουμε ακόμα 3-4 μέρες για να γλιτώσουμε και τον καύσωνα που έρχεται», ενώ συμπλήρωσε ότι οι ντόπιοι είναι πολύ ευγενικοί και φιλόξενοι. 

Γεμάτες οι παραλίες στη Βόρεια Εύβοια από επισκέπτες

Έδωσε δε συγχαρητήρια στο eviawoman.gr, για τα πολύ ενδιαφέροντα γυναικεία θέματα, αλλά και για το γεγονός ότι αναδεικνύει τις ομορφιές και την ιστορία της Εύβοιας.

Γεμάτες οι παραλίες στη Βόρεια Εύβοια από επισκέπτες

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η μεγάλη επιτυχία του Evia Pass που αναζωογόνησε τον τουρισμό στην περιοχή και κράτησε όρθιες τις επιχειρήσεις, οδήγησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους πληγέντες Δήμους, καθώς και τους εκπροσώπους της εστίασης και του τουρισμού, στην κατάθεση αιτήματος προς την κυβέρνηση να ισχύσει το μέτρο και τα επόμενα χρόνια.

Γεμάτες οι παραλίες στη Βόρεια Εύβοια από επισκέπτες – Καταλυτική η ενίσχυση του τουρισμού από το «North Evia Pass»

ΠΗΓΗ: eviawoman.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ απένειμε το Βραβείο Δημοκρατίας της Αθήνας για το 2023 ο Κώστας Μπακογιάννης (Photos)

Μπακογιάννης: «Το παράδειγμα του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης - Ο μόνος εν ζωή Ευρωπαίος που μπορεί να θεωρηθεί ταυτόσημος με την Ευρώπη - Παρέμεινε αφοσι...

Φόρτωση άρθρων...