Κυριακή
03 Μαΐου 2026

Γεννηματά: Τα αναγκαία τεστ δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας

Ελλάδα
Στην ανάγκη τήρησης των μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους φορείς, αναφέρθηκε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με γραπτή δήλωση της.

Παράλληλα, η κυρία Γεννηματά επεσήμανε την ανάγκη προμήθειας των απαραίτητων αντιδραστηρίων, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να μην κοπούν τα αναγκαία τεστ… «δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας.»

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματα:

Στηρίζουμε απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού.

Η Κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στο σχεδιασμό του Κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ.

Τα αναγκαία τεστ δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα σήμερα και αύριο – Τα τελευταία δρομολόγια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις νυχτερινές ώρες θα τεθούν σε ισχύ στη Γραμμή 2 του Μετρό σήμερα, Κυριακή και αύριο, Δευτέρα λόγω εργασιών για τα έργα αντικατάστασης σιδ...

Φόρτωση άρθρων...