Δριμεία επίθεση κατά της Ιωάννας Γάκα και του Ηλία Θεοδωρόπουλου, των δύο γιατρών που κατηγορούνται πλέον και επίσημα για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μιλάμε για δύο κανονικούς απατεώνες. Ήταν απατεώνες. Σε κάθε έλεγχο στο ιατρείο τους έκρυβαν τα μηχανήματα στο μπαλκόνι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Γεωργιάδης στο MEGA, σχετικά με την παράνομη κλινική που λειτουργούσε το δίδυμο στο Κολωνάκι και όπου εκεί έχασε τη ζωή του από ανακοπή ο Γιώργος Μαζωνάκης.
«Ένας γιατρός χωρίς ειδικότητα μπορεί να έχει ιατρείο αλλά μπορεί μόνο να γράφει συνταγές. Δεν είναι ούτε γυναικολόγος, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει κβαντική ιατρική ως έννοια, δεν υπάρχει, είναι απάτη», πρόσθεσε για την Ιωάννα Γάκα ο κύριος Γεωργιάδης.
«Το βασικό πρόβλημα ήταν πως η πλασμαφαίρεση πρέπει να γίνεται σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Γιατί αν συμβεί μια επιπλοκή, τότε μόνο μπορεί να σωθεί ο ασθενής. Αυτοί όχι μόνο συμφωνία με ιδιωτική κλινική δεν έκαναν για να δουλεύει έστω εκεί το μηχάνημα, αλλά δεν ήξραν να δώσουν και τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε.
«Ο Θεοδωρόπουλος δεν είχε σχέση με τα μηχανήματα, εκείνος έδινε διατροφές», συνέχισε ο υπουργός Υγείας για τον έτερο γιατρό της δήθεν κλινικής της οδού Καρνεάδου.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει το δύο εβδομάδων βρέφος - «Έπεσε από ύψος», λέει η μητέρα του
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις