Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης για Καφαντάρη: Είναι άσχετη και μιλάει κιόλας (Video)

Ελλάδα

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Αφορμή της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν τα στοιχεία για την ανεργία που επικαλέστηκε η κ. Καφαντάρη και προκάλεσαν τον εκνευρισμό του κ. Γεωργιάδη.

«Λέτε ταυτόχρονα δεν θέλουμε να γίνουμε Βουλγαρία και ταυτόχρονα επικαλείστε την ΕΡΓΑΝΗ. Τι λέει η ΕΡΓΑΝΗ; Ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι εργαζόμενοι στις ευέλικτες μορφές εργασίας ξεπέρασαν αυτούς που εργάζονται με κανονικό ωράριο. Και δεν ντρέπεστε κιόλας και μιλάτε στην τηλεόραση έτσι, σαν να μη συμβαίνει τίποτα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Κάποιοι άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται που έφεραν τη χώρα στο 27% ανεργία» απάντησε η κ. Καφανατάρη.

«Δεν θέλω να με ξαναδιακόψετε καθόλου, έλεος» είπε απευθυνόμενος στην κ. Καφαντάρη ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Είναι άσχετη και μιλάει κιόλας. Όχι μόνο εσείς, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Χαλκίδα - Πρώτος σταθμός η υπό κατασκευή δημοτική αγορά (βίντεο-φωτο)

Την Χαλκίδα επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έγινε θερμά δεκτός. Πρώτος σταθμός το εργοτάξιο της Δημοτικής Αγοράς, ώστε να επιβλέψει την εξέλιξη των έργων, ενώ ...

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα και ζητά δικαίωση

Δικαίωση ζητά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Όπως τόνισε μιλώντας στο Meg...

Φόρτωση άρθρων...