Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης για Πολάκη: Γράφει τη Βουλή στα παλαιότερα των υποδημάτων του

Ελλάδα

Τα πυρά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, συγκέντρωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης για την ασυνέπεια του στον «ζωντανό» κοινοβουλευτικό έλεγχο.

«Ο κ. Πολάκης αρνείται για 5η φορά την παρουσία του στην Βουλή, ίσως να μην γνωρίζει ότι δεν είναι προαιρετικό, αλλά υποχρεωτικό. Έχει συμβεί ακόμη πιο απίστευτο, όταν έλειπα Αμερική, ανάρτησε κοροϊδευτικές αναρτήσεις ότι φοβήθηκα και απέσυρα ερώτηση, όταν γύρισα την επανακατέθεσα για σήμερα και αντί να έρθει να απαντήσει, αναρτά χθες βράδυ μαντινάδα να διαφημίσει γιατί δεν έρχεται γιατί είναι λέει από την Κρήτη και κάνει ότι γουστάρει, γράφει την Βουλή στα παλιά του παπούτσια», είπε με ένταση ο κ. Γεωργιάδης για να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει τις ευθύνες του.

Τα ασυμμάζευτα προσπάθησε να μαζέψει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, λέγοντας ότι επειδή εκκρεμούν κι άλλες ερωτήσεις για τον κ. Πολάκη θα έρθει να απαντήσει.

«Στα υπόλοιπα επειδή είστε και οι 2 χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα τα λύσετε εκεί!» τόνισε χαριτολογώντας.

«Επί της ουσίας δεν έχουμε πρόβλημα να συζητήσουμε μια υπόθεση ενός φορέα που είναι σε τροχιά εξυγίανσης. Ήταν μια υπόθεση που οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι υπήρξε αδιαφάνεια, πελατειακό σύστημα, κάτι που αποδεικνύεται από τους ελέγχους και τα πορίσματα», υπογράμμισε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Φόρτωση άρθρων...