Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε εις βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων που κατασπάραξαν μέχρι θανάτου την 50χρονη, το μεσημέρι της Κυριακής, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Ο άντρας ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση των σκύλων στην άτυχη γυναίκα, αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Επιπλέον, αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 50χρονης.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14.30, σε περιοχή της Νεοχωρούδας. Τα τρία σκυλιά που φέρεται να είναι τσομπανόσκυλα, ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή της βίλας και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από τα δαγκώματα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της, ενώ μετά το περιστατικό η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη των σκύλων και ξεκίνησε την έρευνα για το περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρήστος Σαραμούρτσης, όλη η περιοχή έχει σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό, ενώ η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος που την γνώριζαν οι περισσότεροι κάτοικοι. Μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Αταμιάν.

Μιλώντας για το τραγικό περιστατικό, ο πρόεδρος της κοινότητας τόνισε ότι η άτυχη γυναίκα «εκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και έκοβε τα δέντρα με συνεργείο. Μάθαμε ότι κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κλαδιά και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Ήταν άγρια σκυλιά και τα φοβόσουν. Οι εργάτες ίσως φορούσαν ακουστικά για τον θόρυβο και δεν άκουσαν τις φωνές της».

Η τελευταία ανάρτηση

Η 50χρονη γυναίκα ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος που της άρεσε να προσφέρει και να βοηθά τους συνανθρώπους της, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην μικρή κοινωνία του Ωραιοκάστρου, και όχι μόνο.

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μόλις λίγη ώρα πριν βρει τραγικό θάνατο, έγραψε:

«Τη ψυχή σου την ακούς;

Τής κάνεις τα χατίρια;

Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται;

Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας;

Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς...

Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την! »

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει συγκεντρώσει δεκάδες σχόλια από ανθρώπους που έμαθαν για τον τραγικό χαμό της και αδυνατούν να πιστέψουν ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...