Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η κόρη του, Άννα στην κηδεία του (εικόνες & video)

Ελλάδα

Συγγενείς και φίλοι έχουν φτάσει στο Γ' Νεκροταφείο, όπου πραγματοποιείται η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αναπνευστικά προβλήματα.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, που έχασε ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν πρώτα στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν η Έφη Θώδη, η Μαρία Αλεξάνδρου και ο σκηνοθέτης, Όμηρος Ευστρατιάδης.

Ο Τάσος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε κι εκείνος στην κηδεία του κι είχε συνεργαστεί με τον καλλιτέχνη, δήλωσε για αυτόν: «Όλα αυτά τα χρόνια τον ήξερα και μέχρι τώρα, υπήρξε ένα πολύ καλό παιδί. Παιδί ήταν ο Γιάννης. Άσχετα από τα χρόνια που κουβαλούσε. Έχω συνεργαστεί κι έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, τις καλύτερες βραδιές. Από Γερμανία, από εξωτερικό. Πάντα καλές αναμνήσεις, κάτι ξεχωριστό δεν υπάρχει. Πάντα βοηθούσε και ειδικά, τους καλλιτέχνες».

Με τη σειρά της, η Έφη Θώδη δήλωσε για τον Γιάννη Φλωρινιώτη: «Σήμερα ήρθαμε με πολλή λύπη, στενοχώρια και συγκίνηση να αποχαιρετήσουμε τον καλό μας φίλο, τον Γιάννη τον Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης ήταν ένας καλόψυχος άνθρωπος και πολύ ευγενικός. Δεν ανταλλάξαμε ποτέ κακή κουβέντα τόσα χρόνια ή πηγαίναμε στα πανηγύρια μαζί και σε κέντρα έχουμε δουλέψει μαζί και στη Θεσσαλονίκη. Και παντού ήμασταν. Και πέρναγα τέλεια, τέλεια με τον Γιάννη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ήταν όλο χαρά».

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

anna

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia
kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Φόρτωση άρθρων...