Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Γιάννης Λύρας: Στα κρατητήρια ο πλαστικός χειρουργός έπειτα από άγριο καυγά με 92χρονη

Ο γιατρός και η ηλικιωμένη διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και τσακώθηκαν για τα κοινόχρηστα.

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Λύρας. Ο πλαστικός χειρουργός είχε άγριο καβγά με ηλικιωμένη για τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας που διαμένουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στις 21:10 του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία της οδού Αιολίας, όταν άρχισαν να τσακώνονται με τις πληροφορίες να λένε πως ο καυγάς έγινε για τα κοινόχρηστα. 

Το σκηνικό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο έντονο και η κατάσταση να ξεφεύγει με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.
Περιπολικό της Αμεσης Δράσης με κωδικο Β4-3, έλαβε σήμα και μετέβη στην πολυκατοικία στην Κηφισιά όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο Nοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. 

Λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σφοδρό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έφερε τούμπες και τυλίχθηκε στις φλόγες – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο προς το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στα Λουκίσια το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και να μεταφερθεί στο νοσοκομεί...

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές

Το μεγαλύτερο πλήγμα σε ό,τι αφορά τις κενές θέσεις δέχονται οι Στρατιωτικές Σχολές από τις Πανελλήνιες Eξετάσεις. Συγκεκριμένα, στις Στρατιωτικές Σχολές, αν και ο αριθμός των ε...

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Ηράκλειο Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:02 στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15,6 χιλιόμετρα και σημειώθη...

Φόρτωση άρθρων...