Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Γιάννης Μάρκου: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που τον μαχαίρωσε

Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 26χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου, σε καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι το θύμα προκάλεσε πρώτος τον καυγά για τη σειρά αναμονής σε καντίνα της περιοχής.

Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, αναφέροντας ότι δεν γνώριζε το θύμα και διέψευσε ότι τον είχε δει σε νυχτερινό μαγαζί που βρίσκονταν και οι δύο πριν την επίθεση.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος

Υπενθυμίζεται ότι χθες, με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου – αυτού της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα – αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στο ανακριτικό γραφείο, ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Ειδικότερα, ο 19χρονος κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε κάθε συμμετοχή του στην συμπλοκή, όπως και την κατηγορία της συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας την οποία αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 19χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την επίθεση και πως περίμενε τον 26χρονο φίλο του, που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον επιχειρηματία, στο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγαν από την καντίνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας -Την Τρίτη στην επιτροπή της Βουλής

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικ...

Φόρτωση άρθρων...