Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Γιαννόπουλος-«Χαμόγελο του Παιδιού»: «Είχαν δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπά Τζωρτζίνα»

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Έπειτα από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Η αποκάλυψη ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελία για τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, και τη συμπεριφορά της όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις λίγων μηνών σοκάρει, καθώς πολλοί εκτιμούν πως αν είχε γίνει διεξοδική έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα παιδιά σήμερα μπορεί να ζούσαν.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014, μιλώντας στο «Open ΤV».

Όπως ανέφερε η μητέρα της δέκα μηνών τότε Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της, σύμφωνα με την καταγγελία. Τότε οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...