Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Γιατρός Μαλένας: «Οι εξετάσεις της ήταν καθαρές, πώς γίνεται να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια;»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η ογκολόγος που παρακολουθούσε τη μικρή Μαλένα, δήλωσε ότι «η αιτία θανάτου της δεν ήταν η ηπατική ανεπάρκεια».

Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού» και ογκολόγος της Μαλένας ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιδί τις εννέα ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κατηγορηματικά ανέφερε πως δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, καθώς δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας.

Όπως ανέφερε η γιατρός, 24 ώρες πριν τον θάνατο είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ της Μαλένας, ο οποίος είχε βγει καθαρός, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. «Πώς τότε υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια», αναρωτήθηκε αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές για την ιατροδικαστή.

Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία».

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της», πρόσθεσε η γιατρός. Ακόμα, η ογκολόγος είπε δυο λόγια για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη: «Οι γονείς δεν μου έδωσαν ούτε λεπτό την εντύπωση ότι δεν ασχολούνταν με το παιδί. Αναμένω να καταθέσω στις αρχές».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...