Σαββάτο
26 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Τράγκας: Τα πολυτελή ακίνητα, οι καταθέσεις και οι ράβδοι χρυσού – Όσα δηλώνει ο ετεροθαλής αδερφός του δημοσιογράφου

Έχουν εντοπιστεί και δύο θυρίδες με άγνωστο περιεχόμενο και τον Μάρτιο του 2013 ο Γιώργος Τράγκας επισκέφτηκε τράπεζα του Μονακό και έδωσε ράβδους χρυσού.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι της αμύθητης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα αλλά και της συζύγου του. Ο ετεροθαλής αδερφός του δημοσιογράφου μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» αποκαλύπτοντας πως εδώ και δεκαπέντε χρόνια δεν είχε επαφές με τον δημοσιογράφο.
«Φαίνεται πως ο Γιώργος Τράγκας μαζί με τη σύζυγό του, από το 2002 έως το 2020 έχουν εισοδήματα κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που τα ακίνητα που έχει εντοπίσει η οικονομική Εισαγγελία έχουν αντικειμενική αξία τουλάχιστον 23 εκατομμύρια ευρώ» δήλωσε η δικαστική συντάκτρια του Mega, Άννα Κανδύλη.

Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί και δύο θυρίδες με άγνωστο περιεχόμενο και τον Μάρτιο του 2013 ο Γιώργος Τράγκας επισκέφτηκε τράπεζα του Μονακό και έδωσε ράβδους χρυσού.

Η τράπεζα δεν δέχεται όλες τις ράβδους, αλλά μόνο μερικά των οποίων η αξία υπολογίζεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

«Μέσα στο πόρισμα της περιουσίας του δημοσιογράφου αναφέρονται πάρα πολλές εταιρείες, που φαίνεται να ξεκινάνε με πρόεδρο και αντιπρόεδρο τον ίδιο και τη σύζυγό του, στη συνέχεια να παιρνάνε σε τρίτους, όταν αρχίζουν να δημιουργούν χρέη» προσέθεσε η Άννα Κανδύλη.

Ενδεικτικά, όπως είπε η συντάκτρια, 9 εταιρείες άφησαν πίσω 13 εκατομμύρια χρέη προς το δημόσιο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τράγκας είχε ελεγχθεί και παλαιότερα σχετικά με τα δηλωθέντα περιουσιακά του στοιχεία και η υπόθεση είχε κλείσει με την επιβολή προστίμου.

Τι δήλωσε ο ετεροθαλής αδερφός του Γιώργου Τράγκα
Ο Νίκος Τράγκας μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τα όσα λέγονται αναφορικά με την περιουσία του αδερφού του.

Όπως λέει δεν διατηρούσε επαφές μαζί του από τότε που γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, δεν ήξερε καν που έμενε.

Ερωτηθείς για την τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα και πως και ο ίδιος «έπεσε από τα σύννεφα» και συμπλήρωσε λέγοντας πως ο Φρέντυ Τράγκας καλά έκανε και την αποποιήθηκε.

«Με τον αδερφό μου είχαμε τυπικές επαφές, στη γιορτή του καθενός και τα δύο τελευταία χρόνια, ούτε στις γιορτές» δήλωσε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση MEGA: Στο 10,2 η διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ - Κυριαρχία Μητσοτάκη, υπέρ της αυτοδυναμίας οι πολίτες (κάρτες)

Διψήφιο προβάδισμα καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Νοεμβρίου της Metron Analysis, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΜEGA. Η διαφορά ...

Φόρτωση άρθρων...