Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Γκάζι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που διαφεύγουν οι δράστες μετά τους πυροβολισμούς

Ελλάδα

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από τη στιγμή που οι δράστες διαφεύγουν έπειτα από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δυο δράστες πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι ,τους τρεις φίλους από την Κρήτη για ασήμαντη αφορμή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Γκάζι.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό από την αιματηρή συμπλοκή γνωρίζουν τον αριθμό από τις πινακίδες κυκλοφορίας του τζιπ και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν ότι οι πινακίδες δεν είναι πλαστές και δεν παραπέμπουν σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο, είτε κλεμμένο ή ακόμη να έχει ενοικιαστεί με leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

H στιγμή που διαφεύγουν οι δράστες με το μεγάλο SUV:

Oι αστυνομικοί έχουν αναγνωρίσει τους δράστες, οι οποίοι είναι αλβανικής καταγωγής και άνθρωποι του υποκόσμου. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η κίνηση του δράστη που τραβάει το πιστόλι και πυροβολεί στο κεφάλι χωρίς κανένα δισταγμό τους τρεις νεαρούς φίλους παραπέμπει σε «μπράβο» της νύχτας, ο οποίος έχει «ψυχρό» αίμα, λειτουργεί με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς οίκτο.

Πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό που δραστηριοποιείται στο Γκάζι, παρέχοντας προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά. Τα στοιχεία του έχουν σταλεί σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, υπό τον φόβο ότι μπορεί να φύγει εκτός Ελλάδας. Εκτός από το οπτικό υλικό, οι αστυνομικοί έχουν λάβει δείγματα DNA και από τα ρούχα των τραυματιών που ήρθαν σε επαφή με τους δράστες.

Για ασήμαντη αφορμή η αιματηρή συμπλοκή

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις μαρτυρίες αλλά και από το υλικό των καμερών, οι δύο δράστες κατεβαίνουν από το πολυτελές SUV, κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και διαπληκτίζονται μαζί τους. Αφού συνομιλούν μαζί τους στη συνέχεια κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα. Ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του οχήματος την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο πιστολέρο με απόλυτη ψυχραιμία σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών Κρητικών σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι. Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης, πυροβολεί εν ψυχρώ.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που χτυπήθηκε με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου ατόμου που προσπαθεί να απομακρυνθεί, ενώ δεν διστάζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

Αμέσως, ακινητοποίησαν το όχημα τους επί της οδού Ιάκχου και κατέβηκαν ζητώντας το λόγο από τους νεαρούς οι οποίοι απάντησαν πως δεν μιλούσαν σε αυτούς.

Έπειτα από τους πυροβολισμούς, ο πιστολέρο επιβιβάζεται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κλειστά για τρεις ημέρες τα σούπερ μάρκετ - Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Αλλαγές στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ φέρνει η μεταφορά της Πρωτομαγιάς. Λόγω της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή στις 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα κατεβάσ...

Άστατος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα - Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Με δύο πρόσωπα θα είναι ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Στα βόρεια και δυτικά αναμένονται βροχές, ενώ στα νότια ο καιρός θα είναι αίθριος...

Φόρτωση άρθρων...