Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα της τριπλής δολοφονίας στη ναυτιλιακή - «Θα τους σκοτώσω» φώναζε ο Αιγύπτιος

Ελλάδα

Τα όπλα με τα οποία σκόρπισε το θάνατο ο Αιγύπτιος χθες το πρωί μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και ελέγχονται από του αστυνομικούς.

Χθες μάλιστα έγινε και έρευνα για το εάν για τα όπλα αυτά υπήρχε άδεια οπλοφορίας. Αποδείχθηκε ότι είναι δύο όπλα τα οποία είναι πάρα πολύ παλιά και τα οποία δεν ήταν δηλωμένα.

Στη φωτογραφία φαίνεται η καραμπίνα με την οποία ο δράστης πυροβόλησε τα θύματά του, ενώ σε ένα από τα θύματα χρησιμοποίησε το περίστροφο το οποίο επίσης είχε πάρει μαζί του.

Το σοκαριστικό τριπλό φονικό στη Γλυφάδα με δράστη τον πρώην υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας, μπορεί να είχε ως κίνητρο προσωπικές διαφορές με τους ιδιοκτήτες, ο τρόπος όμως με τον οποίο ο δράστης εισήλθε στο κτήριο ανέδειξε μοιραίες αστοχίες στην ασφάλειά του.

Ο Αιγύπτιος μπορεί να είχε απομακρυνθεί από την εταιρεία πάνω από ένα χρόνο, πλην όμως είχε στην κατοχή του το «ηλεκτρονικό κλειδί» του γκαράζ, μέσω του οποίου μπήκε στο χώρο. Είναι προφανές ότι αν του είχε ζητηθεί με την απόλυση του να παραδώσει την κάρτα η είσοδός του στην εταιρεία δεν θα ήταν τόσο εύκολη.

Όσον αφορά το τι όπλισε το χέρι του 76χρονου Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου -του «Άρη», όπως τον φώναζαν όσοι τον γνώριζαν, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι φώναζε «θα τους σκοτώσω, γιατί τόλμησαν να με βγάλουν από το σπίτι μου».

Όπως έγινε γνωστό, ο δολοφόνος και αυτόχειρας Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Καθώς φαίνεται, στον δράστη είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση ένα σπίτι στη Γλυφάδα, για να μένει, όταν ερχόταν στην Αθήνα. Ωστόσο, καθώς η Μαρία και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν πιθανότατα ξεκαθαρίσει τα ιδιοκτησιακά με τον αδερφό τους, Σπύρο, ζήτησαν από τον «Άρη» να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στη Γλυφάδα και να φύγει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αιγύπτιος «τρελάθηκε», πήρε καραμπίνα και περίστροφο (άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, πώς και από πού βρήκε τον οπλισμό) και εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή, αποφασισμένος να σκοτώσει συγκεκριμένα πρόσωπα: τη Μαρία Καρνέση και τον γαμπρό της, Αντώνη Βλασσάκη, που όντως έπεσαν νεκροί, λίγο μετά, από τις σφαίρες του.

Λίγο μετά, βρέθηκε νεκρός από το ίδιο του το χέρι στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής κάποιο σημείωμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...