Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γλυφάδα: Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία - «Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο

Ελλάδα

Περίπου 40.000 ευρώ, κοσμήματα υψηλής αξίας και λίρες άρπαξαν άγνωστοι που μπήκαν σε μεζονέτα γνωστού επιχειρηματία στη Γλυφάδα το πρωί της Πέμπτης.

Οι δράστες μπήκαν στη μεζονέτα της Γλυφάδας παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας.

Την κλοπή κατάλαβε η σύζυγος του επιχειρηματίας το πρωί της Πέμπτης και άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν, οι διαρρήκτες αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια, εντόπισαν μέσα σε ντουλάπα, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Το ξεβίδωσαν από την βάση του, το πήραν μαζί τους και εξαφανίστηκαν.

Η 67χρονη ιδιοκτήτρια κατέθεσε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 40.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...