Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Τι όπλισε το χέρι του μακελάρη – Το τελεσίγραφο που πυροδότησε την δολοφονική μανία του

Ελλάδα

Μετά το πρώτο σοκ της είδησης για το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς στη Γλυφάδα, αυτό που όλοι άρχισαν να αναζητούν είναι το κίνητρο του δράστη.

Τι συνέβη και ο 76χρονος Αιγύπτιος επιστάτης της οικογένειας Καρνέση, το δεξί τους χέρι για κοντά τέσσερις δεκαετίες, αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων αλλά και το δικό του, στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα όπου έγινε το πρωινό μακελειό;

Σύμφωνα με το MEGA, σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ο δράστης ότι το σπίτι που κατοικούσε στη Γλυφάδα και του είχε παραχωρηθεί, πρέπει να το αδειάσει. Στο άκουσμα της είδησης αυτής ο 70χρονος πήρε τα όπλα από το σπίτι της Γλυφάδας και κατευθύνθηκε στα γραφεία της εταιρείας και προκάλεσε το μακελειό.

Συνεπώς, η υπόθεση – με τα μέχρι τώρα δεδομένα – έχει ως έξης: ο 76χρονος δράστης ήταν στην «καρδιά» της οικογένειας, όπου ανάμεσα στα μέλη της υπήρξαν δικαστικές διαμάχες που επίφεραν τον διαμοιρασμό των περιουσιακών στοιχείων. Το αποτέλεσμα του διαμοιρασμού αυτού «έφερε» τον αλλοδαπό να απολύεται από το κτήμα στους Πεταλιούς –σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA– και να προσλαμβάνεται από την πλευρά του Σπύρου Καρνέση. Όμως εν συνεχεία του ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι στην Γλυφάδα, καθώς φαίνεται το εν λόγω σπίτι να ήταν στην κυριότητα των δύο αδελφών, Μαρίας και Δέσποινας Καρνέση.

Το χρονικό του μακελειού στη Γλυφάδα - «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους»

Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός στις 10:20, όταν υπήρξε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία στην συμβολή των οδών Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ στην Γλυφάδα.

Ο δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο ανθρώπους και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο. Εισέβαλλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας φωνάζοντας «Ήρθα για να τους καθαρίσω όλους και θα αυτοκτονήσω».

Ο 76χρονος, αφού σκόρπισε τον θάνατο, έδωσε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του κτιρίου με την καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του. Στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» έχουν μεταφερθεί προληπτικά δύο γυναίκες, που ο Αιγύπτιος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...