Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Γλυκά Νερά: Ασφαλιστικά μέτρα από τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους γονείς της Καρολάιν

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν νωρίτερα οι γονείς του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Οι γονείς του συζυγοκτόνου, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονέων της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς, ζητώντας περισσότερη επικοινωνία με το εγγόνι τους.

Η μητέρα της Καρολάιν, όπως είναι γνωστό, έχει μετεγκατασταθεί πρόσφατα με τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες, χώρα καταγωγής της ίδιας. Δεν πέρασαν παρά μερικές εβδομάδες, από όταν ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, κατήγγειλε ότι έλαβε επιστολή από τον δολοφόνο της κόρης του, με την οποία ομολογούσε ότι τη σκότωσε γιατί ο ίδιος εμπλεκόταν σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οριοθετημένη η φωτιά στα Καλύβια Αττικής

Καλύτερη είναι η εικόνα από το μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε το μεσημέρι σε ξερά χόρτα στα Καλύβια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά είναι πλέον οριοθετημένη. Η φωτ...

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές

Το μεγαλύτερο πλήγμα σε ό,τι αφορά τις κενές θέσεις δέχονται οι Στρατιωτικές Σχολές από τις Πανελλήνιες Eξετάσεις. Συγκεκριμένα, στις Στρατιωτικές Σχολές, αν και ο αριθμός των ε...

Φόρτωση άρθρων...