Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Γλυκά νερά: Στην Αλόνησο βαφτίστηκε η μικρή Λυδία - Νονοί τρεις φίλοι της Καρολάιν

Ελλάδα

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή η βάφτιση της μικρής Λυδίας, κόρη της αδικοχαμένης Κάρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thenewspaper.gr, η βάπτιση έγινε στην Αλόννησο, σε στενό οικογενειακό κύκλο - καθώς παρευρέθηκαν περίπου 50 άνθρωποι- και με άκρα μυστικότητα, παρουσία των γονέων της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

To τελευταίο διάστημα οι γονείς του συζυγοκτόνου βρίσκονται συνεχώς στο σπίτι που διατηρούν στην Αλόννησο, προκειμένου να βλέπουν το εγγόνι τους.

Η βάφτιση και οι νονοί της Λυδίας

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκκλήσι του Κοιμητηρίου Αλοννήσου, απέναντι από το πατρικό σπίτι της οικογένειας Κράουτς και μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της άτυχης γυναίκας.

Οι νονοί της μικρής Λυδίας ήταν τρεις συμμαθητές της Καρολάιν και επιλέχθηκαν από τη γιαγιά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κυκλοφόρησε προσκλητήριο, αλλά το κάλεσμα έγινε τηλεφωνικά από την ίδια τη Σούζαν. Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της Χώρας της Αλοννήσου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...