Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

Gov.gr Wallet: Πάνω από 360.000 οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα στην εφαρμογή

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών οι οποίοι έχουν κατεβάσει το Gov.gr Wallet την εφαρμογή με τις ψηφιακές αστυνομικές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα οδήγησης.

Οι πολίτες με αυτή την εφαρμογή έχουν τα αντίγραφα που θέλουν με ένα πάτημα στο κινητό τους.

Μέχρι ώρα, έχουν εκδοθεί 209.045 ψηφιακές ταυτότητες και 158.560 ψηφιακά διπλώματα ενώ συνολικά τα ψηφιακά αντίγραφα φτάνουν τα 367.605 ενώ μέσα στην ημέρα η εφαρμογή θα ανοίξει και για τους πολίτες με ΑΦΜ που λήγουν σε «6».

Όπως είχε αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Gov.gr Wallet, μέσα σε λίγες ώρες, είχαν εκδοθεί πάνω από 44.000 ταυτότητες και διπλώματα ενώ την Παρασκευή,  τα ψηφιακά αντίαγραφα έφτασαν τα 128.853.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Άνω Πόλη - Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο διαμέρισμα π...

Ενεργειακός κόμβος η Ελλάδα – Η συμβολή της ΕΕ και οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις

Γεωπολιτικά, οικονομικά και ενεργειακά οφέλη για τη χώρα μας επιφέρει η υλοποίηση των προτάσεων για αναβάθμιση των διευρωπαϊκών ενεργειακών δικτύων που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκ...

Φόρτωση άρθρων...