Δευτέρα
02 Οκτωβρίου 2023

Gov.gr Wallet: Πάνω από 360.000 οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα στην εφαρμογή

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών οι οποίοι έχουν κατεβάσει το Gov.gr Wallet την εφαρμογή με τις ψηφιακές αστυνομικές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα οδήγησης.

Οι πολίτες με αυτή την εφαρμογή έχουν τα αντίγραφα που θέλουν με ένα πάτημα στο κινητό τους.

Μέχρι ώρα, έχουν εκδοθεί 209.045 ψηφιακές ταυτότητες και 158.560 ψηφιακά διπλώματα ενώ συνολικά τα ψηφιακά αντίγραφα φτάνουν τα 367.605 ενώ μέσα στην ημέρα η εφαρμογή θα ανοίξει και για τους πολίτες με ΑΦΜ που λήγουν σε «6».

Όπως είχε αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Gov.gr Wallet, μέσα σε λίγες ώρες, είχαν εκδοθεί πάνω από 44.000 ταυτότητες και διπλώματα ενώ την Παρασκευή,  τα ψηφιακά αντίαγραφα έφτασαν τα 128.853.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική: Έρχονται 750 κάμερες για την αντιμετώπιση εγκληματικότητας και τροχαίων παραβάσεων

Περισσότερες από 700 κάμερες σκοπεύει να τοποθετήσει η Ελληνική Αστυνομία στην Αττική τόσο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και για θέματα που αφορούν στην Τροχαία. ...

Νέα Ιωνία: Στον εισαγγελέα οι 87 συλληφθέντες για το «ραντεβού» οπαδικής βίας (εικόνες)

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν σήμερα οι 87 συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έδωσαν «ραντεβού» στη Νέα Ιωνία, με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια που σχετίζονται με την ο...

Φόρτωση άρθρων...