Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Gov.gr Wallet: Πάνω από 360.000 οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα στην εφαρμογή

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των πολιτών οι οποίοι έχουν κατεβάσει το Gov.gr Wallet την εφαρμογή με τις ψηφιακές αστυνομικές ταυτότητες και τα ψηφιακά διπλώματα οδήγησης.

Οι πολίτες με αυτή την εφαρμογή έχουν τα αντίγραφα που θέλουν με ένα πάτημα στο κινητό τους.

Μέχρι ώρα, έχουν εκδοθεί 209.045 ψηφιακές ταυτότητες και 158.560 ψηφιακά διπλώματα ενώ συνολικά τα ψηφιακά αντίγραφα φτάνουν τα 367.605 ενώ μέσα στην ημέρα η εφαρμογή θα ανοίξει και για τους πολίτες με ΑΦΜ που λήγουν σε «6».

Όπως είχε αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Gov.gr Wallet, μέσα σε λίγες ώρες, είχαν εκδοθεί πάνω από 44.000 ταυτότητες και διπλώματα ενώ την Παρασκευή,  τα ψηφιακά αντίαγραφα έφτασαν τα 128.853.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Φόρτωση άρθρων...